Tóth Ágnes: Diáktábortól egy komplex gasztro vállalkozásig – a Nar Gourmet egyszemélyes története

A Nar Gourmet márka története 2005-ben kezdődött, amikor először látogattam el Törökországba. Miután évekig török kulturális területen dolgoztam, 2015-ben hobbiként kezdtem el írni a Nar Gourmet blogot (nar jelentése: gránátalma). Az írást azonban hamar felváltotta a főzés, így fejlődött tovább a Nar Gourmet, ami mára komplex gasztronómiai szolgáltatásokat nyújtó márkává nőtte ki magát.

2018 végén feladtam a diplomáciai karrieremet és fejest ugrottam a szabadúszó létbe. Immáron bő egy éve csak a hivatásommá vált török konyhának élhetek. Pop-up vacsorák, reggelik, főzőkurzusok, törökországi gasztroutak, privát lakáséttermi események, török virtuóz koncertekkel kísért gasztrokalandozások, amelyeknek több ezer ember vált már a részesévé. A névadó gránátalma, ami a bőség, nőiség szimbóluma ráébresztett azokra a női energiáimra, amik engem mozgatnak, ugyanakkor másokat pedig táplálni, tanítani, boldoggá tenni szeretnének.

 

Kapcsolódó linkek:

  • nargourmet.hu
  • https://www.facebook.com/igaztortenetekk/videos/187717555787564/