Padlizsán Lakásétterem
A PWA elnökségi tagja, Dénes Hajni – ő toborozza a tagságot, felelős a rendezvényeinkért is – nemrég nyitotta meg Padlizsán Lakáséttermét Budakeszin.
Hajnit, aki borszakértő, gasztroszenvedélye miatt barátai biztatták: kóstoltasson a nyilvánossággal is. Például az erdélyi padlizsánkrémje kihagyhatatlan fogás a lakásvendéglőben. És tényleg erdélyi a pástétom, hiszen a padlizsánt is onnan hozza, ráadásul parázson süti Dénes Hajni.
– Lakásvacsoráimra mindig meghívok egy-egy borászt is, vagy valamely borászat képviselőjét. Kifejezetten a kis pincészeteket és történetüket szeretném bemutatni a vendégeimnek. Gyakran egy-egy bor aromájához, hangulatához illesztem a kulináris kínálatot – meséli Dénes Hajni.
De augusztusban ifjúsági gasztrotábort is szervezett. Célja: megismertetni az instant ételeken felnövő fiatalokat az igazi ízekkel, valódi alapanyagokkal
Vélemény, hozzászólás?